Zavod O

V juliju in avgustu Društvo prijateljev mladine v sodelovanju z VGC Škofja Loka, Zavod O, Zavod škofjeloške mladine organizira BREZPLAČNE počitniške dejavnosti za otroke. Dejavnosti potekajo vsak dan med 9.30 in 12.30.

KAJ BOMO POČELI: Kopali se bomo, gradili gradove iz mivke, plezali, igrali nogomet in odbojko na mivki, ustvarjali, hodili na izlete, se igrali vodne igre, obiskovali druge ustanove v Škofji Loki in postali super ekipa.

S KOM SE BOMO ZABAVALI: Dejavnosti bodo organizirali in vodili animatorji Društva prijateljev mladine Škofja Loka. Ob določenih dnevih nam bodo dejavnosti pripravili tudi zaposleni v Knjižnici Ivana Tavčarja, na Škofjeloškem gradu, rokodelci centra DUO, v VGC Škofja Loka, v razvojni agenciji Sora in drugi.

CENA: Dejavnosti “Dobimo se ob pol desetih” (od 9.30 do 12.30) so brezplačne in se nanje ni treba prijaviti.

Zbirno mesto je na igrišču za odbojko pri OŠ Jela Janežiča v Podlubniku, kjer imamo na voljo igrišča za odbojko na mivki in pokrit prostor za prostočasne dejavnosti, v bližini pa je tudi zunanje igrišče OŠ Ivana Groharja in dostop do Sore. V primeru dežja in hladnih juter se dobimo v telovadnici OŠ Škofja Loka-Mesto.

Več informacij dobite na spletni strani: www.dpm-skofjaloka.si

Prisrčno vabljeni!

About the Author