Zavod O

|17. maj 2018 ob 18.uri v predavalnici ZD Škofja Loka|

Zdravstveno – vzgojni center ZD Škofja Loka in VGC (Zavod O) vas vabita na brezplačno predavanje, na katerem bomo spoznali biološke dejavnike tveganja (zvišan krvni tlak, zvišan krvni sladkor, zvišane maščobe v krvi) ter se informirali o njihovem vplivu na nastanek kroničnih bolezni in povezanosti teh dejavnikov tveganja z življenjskim slogom.

Predstavljene bodo ključne informacije in tehnike preprečevanja nastanka kroničnih bolezni oziroma spopadanja z njimi. Oblikovali bomo ustrezne uresničljive načine za spremembo z zdravjem povezanih življenjskih navad, ki pripomorejo k izboljšanju počutja in vzdrževanju ciljnih vrednot vrednosti zvišanega krvnega tlaka, zvišanih maščob v krvi in zvišanega krvnega sladkorja.

Predavanje bo potekalo v predavalnici Zdravstvenega doma Škofja Loka od 18. do 19.30 ure. Predavanje bo potekalo v okviru preventivne zdravstvene dejavnosti, zato vas prosimo, da s seboj prinesete svojo zdravstveno izkaznico!

Za dodatne informacije se lahko obrnete na Apolonijo Kandus na [email protected] ali na 040 477 640 od ponedeljka do petka od 10. do 14. ure.

Lepo vabljeni!

About the Author