Zavod O

|7. maj 2018 ob 16.30 v predavalnici ZD Škofja Loka|

Zdravstveno – vzgojni center ZD Škofja Loka in VGC (Zavod O) vas vabita na brezplačno predavanje o pomenu zdravega življenjskega sloga – zdrave prehrane, telesne dejavnosti, nekajenja, opuščanja tveganega/škodljivega pitja alkohola, obvladovanja stresa, spanja ipd. To so ključni elementi za ohranjanje in krepitev zdravja ter preprečevanje nastanka kroničnih bolezni oziroma za kakovostnejše življenje s kronično boleznijo.

Predavanje je namenjeno tistim, ki si želite motivacije in podpore za spremembo vedenja, povezanega z zdravjem. S strokovno pomočjo boste oblikovali uresničljiv načrt za spremembo z zdravjem povezanega vedenja, ki bo pripomogel k izboljšanju vašega zdravja in počutja.

Predavanje bo potekalo 7. maja 2018 ob 16.30 uri v predavalnici Zdravstvenega doma Škofja Loka. Predavanje poteka v okviru preventivne zdravstvene dejavnosti, zato vas prosimo, da s seboj prinesete svojo zdravstveno izkaznico.

Za več informacij se lahko obrnete na Apolonijo Kandus na [email protected] ali na telefon 040 477 640 od ponedeljka do petka od 10. do 14. ure.

Lepo vabljeni!

About the Author