Zavod O

Mlin se  nahaja ob reki Selščici v Škofji Loki in je danes kulturni spomenik lokalnega pomena. Za spomenik je bil razglašen 9.marca 2006. Mlin je bil med II. Svetovno vojno požgan, nato pa delno obnovljen kot spomenik padlim partizanom.

DOBIMO SE V PETEK 26.6.2020 ob 8.00.

Zbrali se bomo pred Namo v Škofji Loki. V Vincarjah bomo zavili v gozd. Spremljala nas bo reka Selščica. Ko bomo prišli do travnatega pobočja, zavijemo k rokavu reke, kjer se bomo okrepčali. Obrnili se bomo nazaj do Vešterskega mostu, prečili most in se ustavili pri mlinu. Pot bomo nadaljevali po travnatem pobočju. Pri vrtcu Najdihojca bomo zavili proti naselju Novi svetu na naše izhodišče. Pot je primerna za vse generacije. Ne pozabite na primerno obutev in okrepčilo. Pasji ljubljenčki dovoljeni. Sprehoda se udeležite na lastno odgovornost. V primeru dežja sprehod odpade!

Za prijavo in več informacij se lahko obrnete na Anito Thapa na elektronskem naslovu  [email protected]. Sprehod  poteka v organizaciji Zavoda O, VGC Škofja Loka. Da vam lahko zagotovimo brezplačen voden sprehod vas vljudno naprošamo, da na zbirnem mestu izpolnite neobvezujočo izjavo o vključitvi v VGC Gorenjske in se podpišete na listo prisotnosti.

Lepo vabljeni!

About the Author