Zavod O

Ko zakorakamo v objem gozda in slonimo s telesom ob drevesih, se nam duša napoji. Pozorni smo na ptice in na vse odtenke zelene. Očara nas potoček in njegovo žuborenje. Sprehod po gozdu nam zbudi subtilne energije. Odnaša nam misli in krepi duha.  Spodbuja pozitivno razmišljanje in empatijo. Spomni nas, da obstajamo.

SPREHOD BO V PETEK 19.6.2020 ob 8.00. uri

 Zbrali se bomo v stari vojašnici pred klubom KŠŠ. Odpravili se bomo proti Kamnitniku po Tavčarjevi ulici. Odpirali se bodo razgledi na Kamniško-Savinjske Alpe in Škofjeloško hribovje. Prečili bomo travnata pobočja do gozdička Pravljične dežele. Zavijemo v smeri Papirnica skozi gozd. Pri Mrzlem potoku se obrnemo nazaj čez travnike do kapelice v Papirnici. Sledi malo vzpona po makadamski cesti, kjer bomo zavili nazaj proti Groharjevemu naselju, do našega izhodišča.

Pot je primerna za vse generacije. Ne pozabite na primerno obutev in okrepčilo. Pasji ljubljenčki dovoljeni. Sprehoda se udeležite na lastno odgovornost. V primeru dežja sprehod odpade!

Za prijavo in več informacij se lahko obrnete na Anito Thapa na elektronskem naslovu  [email protected]. Sprehod  poteka v organizaciji Zavoda O, VGC Škofja Loka. Da vam lahko zagotovimo brezplačen voden sprehod vas vljudno naprošamo, da na zbirnem mestu izpolnite neobvezujočo izjavo o vključitvi v VGC Gorenjske in se podpišete na listo prisotnosti.

Lepo vabljeni!

About the Author