Zavod O

KŠŠjevo brucovanje bo v letošnji izvedbi malce balkansko obarvano: v MKC Pri Rdeči Ostrigi bomo namreč gostili etno/folk trubaško zasedbo BALKAN BOYS!

Na pobudo Roka Nemaniča – Nemota so se fantje strnili v zasedbo etno/folk balkanske glasbe s pridihi jazza. Ime je nastalo v šali, a se je hitro prijelo med prijatelji in poslušalci, zato so ga kar obdržali.

Po nekaj zelo uspešnih manjših nastopih v raznih mladinskih klubih in na prireditvah so si zaželeli širše prepoznavnosti. Prijavili so se na TV šov Slovenija ima talent in se uvrstili v polfinale. Čez noč so postali prepoznavni, nanizali so tudi več sodelovanj s priznanimi slovenskimi in tujimi glasbeniki ter ustvarjalci, obljubili pa so nam noro žurko! :)
https://www.facebook.com/balkanboys/?fref=ts

Po koncertu bo za vzdušje skrbel Haris Pilton (balkan reagge, balkan jungle..)
https://soundcloud.com/harispilton

VSTOP 16+ in je možen samo z veljavnim osebnim dokumentom!

CENA: Prvih 50 kart 5€, predprodaja 7€, na dan dogodka 8€. Število kart je omejeno!

POMEMBNO ZA BRUCE:

Prijava na “KŠŠ brucovanje 2016″ za bruce pomeni brezplačne alkoholiščine v sklopu “brucovanjskih iger” in brezplačen vstop v Ostrigo.

Prijave so možne najkasneje do srede, 26.10. Število prijav bo omejeno.

Na brucovanje se prijavite na KŠŠju – V PISARNI – vsak dan v času uradnih ur (obvezno potrdilo o vpisu v prvi letnik faksa!!!) ali na E-Mail – [email protected].

About the Author