Zavod O

Vabimo vas k vpisu na študijski krožek Skriti kotički Škofje Loke, v okviru katerega bomo raziskovali manj znane, a zato nič manj zanimive kotičke Škofje Loke in bližnje okolice. Za nas bodo svoja vrata odprli Loški muzej, Dvorec Visoko, Kapucinska knjižnica, Uršulinski samostan … , po nove vtise in doživetja pa se bomo podali tudi na slikovite loške ulice, med mogočne srednjeveške zgradbe, na očarljiva skrita dvorišča!

Krožek bo potekal ob petkih od 10.00 do 11.30 s pričetkom 18. januarja, zbirno mesto pa je pred Univerzo za tretje življenjsko obdobje (Partizanska c. 1a, 4220 Škofja Loka). Krožek vodi Jasna Kejžar Hartman.

Prijavite se lahko do 14. januarja na telefonski številki 040 477 640 od ponedeljka do petka med 10. in 14. uro ali na elektronskem naslovu [email protected]. Predavanje poteka v organizaciji Zavoda O, VGC Škofja Loka. Da vam lahko zagotovimo brezplačen obisk naših vsebin vas vljudno naprošamo, da ob obisku izpolnite neobvezujočo izjavo o vključitvi v VGC Gorenjske in se podpišete na listo prisotnosti.

Lepo vabljeni!

About the Author