Zavod O

Polhograjska Grmada je 898 m visok vrh, ki se nahaja v osrčju Polhograjskih Dolomitov. Z vrha, na katerem se nahaja vpisna skrinjica z žigom ter razgledna plošča, se nam odpre lep razgled po večjem delu zahodne in osrednje Slovenije.

Dobimo se v PETEK, 18.09.2020 ob 8.00. uri

na parkirišču pred vasico Belo

IZHODIŠČE: Iz smeri Škofja Loka se zapeljemo v vas Sora, kjer se usmerimo proti vasi Topol(Katarina). Ko nas cesta pripelje v omenjeno vas zavijemo desno in ji sledimo naprej. Kmalu nas pripelje na naslednje križišče za vas Belo, kjer parkiramo na manjšem parkirišču ob cesti. Tam je naše izhodišče.

Ne pozabite na primerno obutev in okrepčilo. Pasji ljubljenčki dovoljeni. Pohoda se udeležite na lastno odgovornost. V primeru dežja pohod odpade!

Za prijavo in več informacij se lahko obrnete na Anito Thapa na elektronskem naslovu  [email protected]. Pohod poteka v organizaciji Zavoda O, VGC Škofja Loka. Da vam lahko zagotovimo brezplačen voden pohod vas vljudno naprošamo, da na zbirnem mestu izpolnite neobvezujočo izjavo o vključitvi v VGC Gorenjske in se podpišete na listo prisotnosti.

Lepo vabljeni!

About the Author