Zavod O

[Sreda, 6.2.2019 ob 18.00 v MKC Pri Rdeči Ostrigi]

V življenju postaja ohranjanje telesnega in duševnega ravnovesja vedno večji izziv. V naraščajočem dnevnem stresu in pomanjkanju trdnega spanca mnogi najdejo rešitev v telesni aktivnosti in zdravi prehrani, v katero je koristno vključiti tudi konopljo. Ta super rastlina namreč ponuja več avtohtonih super živil, kot katera koli druga rastlina. Izvedeli boste kako je najbolj smiselno uporabljati semena, olje, proteine, moko, cvetove, kalčke, zeleno rastlino, prehranska dopolnila in kozmetiko.
Uroš Švigelj vam bo v dveh urah pojasnil zakaj nanjo prisega vedno več ljudi z raznovrstnimi kroničnimi težavami. Kako se uporablja v deželah kjer je legalna in kako jo že danes vključiti v zdrav življenjski ritem.

Predavanje bo potekalo v sredo, 6. februarja ob 18. uri v MKC Pri Rdeči Ostrigi.

Za prijavo in več informacij se lahko obrnete na Apolonijo Kandus na telefonski številki 040 477 640 od ponedeljka do petka med 10. in 14. uro ali na elektronskem naslovu [email protected]. Predavanje poteka v organizaciji Zavoda O, VGC Škofja Loka. Da vam lahko zagotovimo brezplačen obisk naših vsebin vas vljudno naprošamo, da ob obisku izpolnite neobvezujočo izjavo o vključitvi v VGC Gorenjske in se podpišete na listo prisotnosti.

About the Author